Δευτέρα, 13 Αυγούστου 2012

ΗΜΕΗΛ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΣΤΕΓΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ


ΔΕΙΤΕ ΗΜΕΗΛ ΠΟΥ ΣΤΑΛΘΗΚΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΣΤΟΝ ΤΟΤΕ ΥΕΘΑ

ΚΥΡΙΕ ΥΠΟΥΡΓΕ

Η ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΧΘΕΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΕΚΤΑΣΕΙΣ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΗΣ ΓΙΑ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ,ΚΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΣΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΊΑ ΤΈΤΟΙΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ.

ΣΕ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΜΟΡΦΏΝ ΕΝΈΡΓΕΙΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΛΚΥΣΤΙΚΗ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΙΔΕΑ.ΑΥΤΟ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣΕ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ,ΣΤΙΣ ΜΕΤΑΦΟΡΈΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ!!!

ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΞΟΡΥΞΗ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΩΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΣΤΟ ΑΙΓΑΊΟ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ.ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΥΜΦΈΡΟΝΤΑ ΜΕΓΑΛΩΝ ΚΡΑΤΏΝ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ!!!

ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΚΕΡΔΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΘΑ ΗΤΑΝ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ ,Η ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΗ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ,Η ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΏΣΣΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΡΧΑΊΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΏΝ!!

Η ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΗΜΕΡΑ ΕΊΝΑΙ ΠΗΓΗ ΠΛΟΥΤΟΥ ΓΙΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΕΓΑΛΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΤΥΠΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΗΛΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΑΙΟΛΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΕΤΟΙΩΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ ΑΠΑΣΧΌΛΗΣΗΣ ΣΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΉΜΙΑ!!!ΑΝ ΑΝΑΠΤΥΞΟΥΜΕ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΑΝΑΠΤΥΧΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΡΑΓΔΑΙΑ!!!

ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ,ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΟΥΝ ΞΕΝΩΝΕΣ ΑΣΤΕΓΩΝ.ΠΟΛΛΕΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΧΤΙΣΜΕΝΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΓΥΡΩ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΑ ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ ΑΝΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΑ.

ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΞΕΝΩΝΕΣ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΣΙΤΙΣΗ,ΙΑΤΡΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ,ΚΑΙ ΕΠΑΝΕΝΤΑΞΗ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΠΟΛΛΕΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΤΡΟΦΗ ΣΤΟΥΣ ΑΠΟΡΟΥΣ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΣΥΤΙΣΗΣ ΤΟΥΣ,ΓΙΑ 3 ΜΗΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΣΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥΣ,Η ΟΠΟΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ.

ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΞΕΝΩΝΕΣ ΑΣΤΕΓΩΝ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΑΡΚΟΥΝ,ΕΚΕΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΘΕΙ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥΣ.ΞΕΝΩΝΕΣ ΑΣΤΕΓΩΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΘΕ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ.ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΣΤΕΓΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ!!!

Θα δώσετε το έναυσμα της δημιουργίας ξενώνων αστέγων σε όλη την ευρώπη,στις μεγάλες πόλης?

Το 2003 το πασόκ έλεγε ότι θα δοθούν τα στρατόπεδα που θα κλείνουν μέσα στις πόλης για κοινοφελής σκοπούς.

Θα δημιουργήσετε ξενώνες αστέγων?
Είναι απαράδεκτο να υπάρχουν άστεγοι,είναι χρέος της κάθε πολιτείας που σεβεται τους πολίτες της!ο κάθε άνθρωπος έχει πολλά να δώσει στην κοινωνία αρκεί να έχει την ανάλογη βοήθεια!!

Αυτά θα προσφέρουν στέγη,τροφή και ομαλή επανένταξη στη κοινωνία.!!

Απο τους ελληνες φοιτητές γυρω στο 30..τις εκατο παραταει τις σπουδές στην ελλάδα,είτε λόγω οικονομικών προβλημάτων,είτε γιατι θέλει να σπουδάσει στο εξωτερικό μία πιό σύγχρονη ειδικότητα,οι περισσότερες φοιτητικές εστίες είναι σε άθλιο χάλι.

Τα πανεπιστήμια στις μεγάλες πόλεις δέν επαρκούν με αποτέλεσμα πολλοί φοιτητές να παρατάνε τις σπουδές τους γιατι δεν μπορούν να ανταπεξελθουν οικονομικά,για να σπουδάσουν στην επαρχία!!

Επίσης στην επαρχία το υπουργείο αναγκάζεται να μισθώνει ξενοδοχεία για να λειτουργούν σαν φοιτητικές εστίες! Το υπουργείο παιδείας λέει οτι δέν επαρκούν τα κονδύλια για την δημιουργία έστω φοιτητικών εστιών στην επαρχία!!Και κάνει τζαμι στο βοτανικό!!

Η ΓΕΡΜΑΝΊΑ ΈΧΕΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΊ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΙΈΠΡΑΞΕ ΣΤΟ Β ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΌΛΕΜΟ ΣΕ ΥΨΗΛΈΣ ΑΠΟΖΗΜΙΏΣΕΙΣ,Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΑΚΌΜΑ ΤΙΠΟΤΑ,ΕΠΕΙΔΉ ΕΊΝΑΙ ΠΟΛΎ ΔΎΣΚΟΛΟ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΉΜΑΤΑ ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΈΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΉΣΕΙ ΝΑ ΑΝΑΠΤΎΞΟΥΜΕ ΒΙΟΜΗΧΑΝΊΑ ΚΑΙ ΒΙΟΤΕΧΝΊΑ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΈΡΟΣ ΤΩΝ ΚΕΡΔΏΝ ΑΠΟ ΑΥΤΈΣ ΝΑ ΠΗΓΑΊΝΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΎΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΏΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΎΝΤΑΙ ΑΠΟΖΗΜΙΏΣΕΩΣ?ΓΙΑ ΤΑ ΚΈΝΤΡΑ ΑΠΕΞΑΡΤΗΣΗΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ,ΜΉΠΩΣ ΘΑ ΈΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ ΣΧΟΛΈΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΠΟΥΔΑΖΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΕΞΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥΣ?

ΑΥΤΈΣ ΟΙ ΣΧΟΛΈΣ ΘΑ ΕΊΝΑΙ ΜΈΣΑ ΣΤΑ ΚΈΝΤΡΑ ΑΥΤΑ,ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΤΥΧΙΑ ΘΑ ΒΓΑΊΝΟΥΝ,ΑΠΟ ΣΧΟΛΕΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΞΏ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΙΓΜΑΤΊΖΟΝΤΑΙ.

ΠΡΈΠΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΤΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΒΑΖΟΥΝΕ ΣΤΌΧΟΥΣ.ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΈΝΤΡΑ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΈΧΟΥΝ ΤΡΙΕΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΊΑ,ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΧΡΌΝΟ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΑΠΕΞΑΡΤΗΣΗ,ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΔΥΟ Η ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ,ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΖΗΤΑΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΣΠΟΥΔΕΣ ΈΞΩ,ΚΑΙ ΕΊΝΑΙ ΈΝΑΣ ΤΡΌΠΟΣ ΝΑ ΤΑ ΒΟΗΘΉΣΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΟΎΝ ΤΗΝ ΧΑΜΈΝΗ ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΤΟΥΣ

ΈΧΕΤΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΉΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΌΟΔΟ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΏΝ ΠΟΥ ΕΊΝΑΙ ΣΤΑ ΙΔΡΎΜΑΤΑ?

ΜΕΤΑ ΤΑ 18 ΧΡΌΝΙΑ ΜΉΠΩΣ ΔΕΝ ΈΧΟΥΝ ΚΑΝΈΝΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΘΕΊ,ΠΟΥ ΕΊΝΑΙ Η ΠΙΟ ΚΡΊΣΙΜΗ ΗΛΙΚΊΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΉ ΤΟΥΣ?

ΤΟ 2003 ΠΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΌΤΙ ΘΑ ΚΛΕΊΝΟΥΝ ΤΑ ΣΤΡΑΤΌΠΕΔΑ ΣΤΙΣ ΠΌΛΗΣ ΕΊΧΑ ΣΤΕΊΛΕΙ EMAIL..ΣΤΟ ΥΕΘΑ ΚΑΙ ΕΊΧΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΊΑ ΜΕ ΤΟ  ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΝΑ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ,ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΙΝΉΖΩΝΤΑΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΝΑ ΓΊΝΕΙ ΧΩΡΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.

ΒΟΗΘΩΝΤΑΣ ΤΑ ΝΑ ΣΠΟΥΔΑΣΟΥΝ,ΝΑ ΈΧΟΥΝ ΣΤΈΓΗ,ΤΡΟΦΗ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ.

ΠΌΤΕ ΘΑ ΕΠΈΜΒΕΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΈΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΔΡΌΜΟΥΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ?,ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΜΕ ΕΝΑ ΤΕΤΡΑΨΗΦΙΟ ΝΟΥΜΕΡΟ,ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΙΡΝΕΙ Ο ΚAΘΕ ΠΟΛΊΤΗΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΊΤΑΙ ΑΥΤΌΣ Ο ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΏΝ?

15.ΟΟΟ.ΟΟΟ ΕΚΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ για ΤΟ ΤΖΑΜΙ στο βοτανικό ΣΥΝ 4Ο ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ ΓΗΣ ,ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ,ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΡΡΩΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ,ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΛΕΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥΣ, ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΨΑΧΝΕΙ ΓΙΑ ΕΚΤΑΣΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΟΓΚΟΛΟΓΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ,ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΤΖΑΜΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ?

ΜΉΠΩΣ ΘΑ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΕΝΘΑΡΡΥΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΊΑ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΊΩΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ?ΑΥΤΟ ΘΑ ΦΈΡΕΙ ΈΣΟΔΑ,ΤΗΝ ΔΙΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ,ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ.ΜΕ ΈΝΑ ΚΑΛΌ MARKETING ΘΑ ΜΠΟΡΟΎΣΑΜΕ ΜΈΣΩ ΑΥΤΏΝ ΝΑ ΕΊΧΑΜΕ ΤΟΥΡΙΣΜΌ ΌΛΟ΄ΤΟΝ ΧΡΌΝΟ ΑΠΟ ΕΠΙΣΚΈΨΕΙΣ ΦΟΙΤΗΤΏΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΚΑΙ ΘΑ ΛΥΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΌΒΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΑΝΕΡΓΊΑ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΏΝ.

ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΟΥ ΜΕ ΚΥΡΙΟΤΕΡΗ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΕΝΩΝΩΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΔΩΘΕΙ ΜΕΣΩ FACEBOOK ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ,ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ,ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ,ΣΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΣΑΣ.ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΑΣ ΠΑΡΕΜΒΕΙ

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΕΥΑΓΓΕΛΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟ

Από: eliassakipis@in.gr <eliassakipis@in.gr>
Προς: evenizelos34@gmail.com
Σάββατο, 24 Ιουλίου 2010 09:08 μμ
ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ Δ.ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟ

Από: eliassakipis@in.gr <eliassakipis@in.gr>
Προς: avramopoulos@otenet.gr
Σάββατο, 24 Ιουλίου 2010 09:06 μμ
ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ

Από: eliassakipis@in.gr <eliassakipis@in.gr>
Προς: predros@karatzaferis.gr
CC: eliassakipis@in.gr
Σάββατο, 24 Ιουλίου 2010 09:03 μμ
ΟΛΟΙ ΤΟ ΕΛΑΒΑΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΠΡΙΝ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΙΑ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ
ΕΠΙΜΟΝΗ ΑΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟ ΤΕΜΕΝΟΣ ΣΕ ΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΣΤΟ ΒΟΤΑΝΙΚΟ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.